Copyright 2018 - Custom text here

TERVEZD MEG TE A JÖVŐ KOLLÉGIUMÁT!


Új városrész születik az észak-csepeli és dél-pesti területen a Déli Városkapu Fejlesztési Program
keretében: https://hallgatoipalyazat.myportfolio.com

 

Legyél Te is alkotótársa az utóbbi évtizedek egyik
legnagyobb mértékű budapesti városrész fejlesztésének!


Díjazás:


1.díj: 500ezer Ft
2.díj: 300ezer Ft
3.díj: 200ezer Ft

Dear Colleagues,

The Education Exchanges Support Foundation and Kaunas University of Applied Engineering Sciences invite lecturers to provide applications for 2019 academic activities. The duration of the visit that is funded 10-15 work days with students. The financial support for a foreign lecturer includes travel expenses, accommodation costs and salary.

Az Erasmus+ főpályázat keretében a Szent István Egyetem sikerrel pályázott oktatói és munkatársi mobilitási helyekre, melyből karonként 10 főnek tudunk nyelvi, oktatásmódszertani képzési lehetőséget biztosítani a tavaly már jól bejáratott ír képzőintézménynél.

 erasmus tempus logo

 

 

 

 

 

 

2018. október 25-ig nyújthatnak be pályázatot a 2018/2019-es tanév tavaszi félévére kiutazó fogyatékossággal élő, tartósan beteg, valamint szociális alapon jogosult hallgatók és munkatársak kiegészítő támogatásra.

A pályázathoz kapcsolódó letölthető anyagok:

Erasmus+ SN pályázati felhívás (2019 tavasz)

Erasmus+ SN pályázati űrlap (2019 tavasz)

Erasmus+ szociális támogatás pályázati felhívás (2019 tavasz)

Erasmus+ szociális támogatás pályázati űrlap (2019 tavasz)
 

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Tisztelt Hallgatók!

A 2014/2015 első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozott! A kizárólag lakhatási támogatásra való jelentkezés megszűnt! Minden hallgató, akinek a lakóhelyének távolsága nem teszi lehetővé az intézményünkbe való bejárást, lehetősége van kollégiumi jelentkezésre. Aki nem kap kollégiumi elszállásolást, automatikusan lakhatási támogatásra pályázik. A jelentkezési és elbírálási mód egy pontrendszer elvén működik. Minden hallgató a lakóhelyének távolsága, jövedelme, tanulmányi eredményei és más egyéb szempontok alapján, egy pontszámot kap, amit egy program generál abból a táblázatból, amit a jelentkezéshez a hallgató tölt ki és küld el. A pontszámok alapján kialakult rangsorból derül ki, hogy ki részesül kollégiumi elszállásolásban, és ki az, aki lakhatási támogatást kap. Vagyis, a kollégium férőhelyei miután beteltek, a többi jelentkező egy kollégiumi elutasítást fog kapni. Akik elutasítást kaptak, ők szintén a pontszámok alapján részesülnek lakhatási támogatásban. Vagyis, mivel a kollégiumunk 135 férőhelyes, így a rangsor első 135 embere kollégiumot kap, az őket követők pedig lakhatási támogatásra pályáznak automatikusan.

Aki jelentkezik kollégiumba, de mégsem kíván beköltözni, mondván, hogy ő csak lakhatási támogatást szeretne, ebben az esetben sem kollégiumot sem lakhatási támogatást nem fog kapni. Azon hallgatók, akik felvételt nyertek, viszont mégsem kívánnak beköltözni, azoktól egy lemondási nyilatkozatot kérünk e-mailben az alább leírt időpontig. Amennyiben ez nem teljesül, a NEPTUN rendszerben kiírásra kerül az egész féléves kollégiumi díj a hallgatónak, abban az esetben is, ha nem költözik be a kollégiumba.

Sajnos a véges pénzügyi keretek miatt nem tudunk minden kollégiumból elutasítottnak lakhatási támogatást biztosítani. Mivel pótfelvételire nincs lehetőség, így a hibásan kitöltött jelentkezési lap, vagy hiányos igazolások esetén az adott pályázó automatikusan elutasításra illetve a lakhatási támogatásból kizárásra kerül.

Hiánypótlásra lehetőséget biztosítunk, azonban ez csak néhány nap, azok számára, akik jelzik, hogy valamely igazolást nem sikerült beszerezniük, de a hiánypótlás dátumáig ezt pótolni tudják. (igazolás szükséges) Ezért felhívjuk mindenki figyelmét, hogy gondosan töltse ki a jelentkezési lapot, és minden dokumentumot csatoljon, amire a jelentkezésében hivatkozik.

Jelentkezési határidő (e-mailben): 2018. augusztus 15. 12:00 óra.

Jelentkezéshez postázandó igazolások beküldési határideje: 2018. augusztus 15. 12:00 óra.