Copyright 2018 - Custom text here

 A SzeRaKo Építész Iroda építészmérnököt vagy 4-5. éves hallgatót, vagy kismamát keres jellemzően délutáni munkára, Bp. XI. kerületi munkahelyre, az Alle-val szemben.
 Az Irodánk lakóépület tervezésre szakosodott, éves szinten 20-30 családi házas és kistársasházas munkánk van. A feladat a tervezési folyamat végigkísérése a helyszíni szemléktől, szakmai egyeztetésen át a kreatív tervezésig és a cad munkarészig. Az egyes feladatoktól függően lehetőség van egyéni munkára, a kollégákkal végzett csapatmunkára vagy egyes részfeladatok ellátására is. Valós építész tervezői/szerkesztői feladatokat biztosítunk már a munkakezdéskor! Mindezt szabad esték és szabad hétvégék mellett.
 Lehetőség van a kivitelezési szakaszba került házak építésének nyomon követésére, tervezői művezetői szemléken keresztül. Részt veszünk az építés során felmerülő szakmai kérdések megoldásában, egyeztetéseket folytatunk az építést vezető generálkivitelező kollégákkal.
 A jelenleg dolgozó gyakornokok és kismamák munkaidejének figyelembe vételével a 12-17 órán belüli idősáv, amikor szabad munkaállomás áll rendelkezésre. A konkrét munkaidőt az aktuális feladatokhoz és a heti iskolai elfoglaltsághoz lehet igazítani.
Rövidtávon elvárás a kézi rajzok (skiccek, vázlattervek, tömegmodellek) magas szintű készítése, alapfeltétel az AutoCAD Architecture és Hun Plus program ismerete (nem ArchiCAD), illetve az általánosan ismert programok használata. és a szabadkézi rajztudás.
Első körben e-mail bemutatkozó levelet, referenciát, iskolai feladatot és motivációs levelet kérünk. Ezt követően tartunk személyes meghallgatást is.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

PÁLYÁZAT ERASMUS+ ösztöndíjra

a 2018/2019. tanévre
az Ybl kar nappali és levelező hallgatói részére

Az Európai Unió Erasmus+ programja keretében várjuk hallgatóink jelentkezését a 2018/19. akadémiai év
I és/vagy II. félévére külföldi részképzésre, diplomaírásra ill. szakmai gyakorlatra.

Pályázati feltételek:
1. magyar állampolgárság
2. aktív hallgatói jogviszony a kiutazás alatt
3. kiutazásig legalább két sikeresen lezárt félév
4. az eredményes tanuláshoz megfelelő szintű idegennyelvi tudás
5. annak tudomásul vétele, hogy a hallgatói mobilitási ösztöndíj nem fedezi szükségszerűen a fogadó országban felmerülő költségeket és a hiányzó összeget az Erasmus hallgatónak kell biztosítania
6. annak vállalása, hogy a hallgató az Erasmus ösztöndíjon kívül más, az Európai Unió által biztosított juttatást nem vesz igénybe.

Részképzésre és szakmai gyakorlatra képzési szintenként minden hallgató összesen 12 hónapra kaphat Erasmus ösztöndíjat. A fogyatékkal élő vagy tartósan beteg, valamint a szociálisan rászoruló hallgatók kiegészítő ösztöndíjra is nyújthatnak be pályázatot.

További információ a programról a Tempus Közalapítvány honlapján

vilnius logo
ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT
Két hetes vendégoktatás Vilniusban a 2018/19 tanévben
 
"Possibility for lecturers who are investigating construction work technologies, structural innovations, BIM technologies, applied constructions physics. Submission with CV and lectures plan for 40 hours."
 
Jelentkezés, további információ a Külügyi Irodán.
Fáczányi Zsuzsa (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 
 
Junior Master of Light 2017 logo– Ha a fantáziádat megmozgatja a fény,
– ha azon gondolkozol, hogy a világítás hogyan adhat hozzá a mindennapokhoz,
– ha új gondolataid vannak a természetes vagy a mesterséges fény alkalmazásával kapcsolatban,
– ha alkotásodnak, művednek része a fény,
akkor pályázz a „JUNIOR MASTER OF LIGHT”díj elnyerésére!